Присъда

Вторник 21:00

12+12+
TM & © 2016 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
Присъда

Предстоящи излъчвания по ТВ

  1. Вторник 21 Февруари в 21:00

    Пилотен епизод (E01 - C01)

  2. Сряда 22 Февруари в 12:25

    Пилотен епизод (E01 - C01)

  3. Сряда 22 Февруари в 21:00

    Мост и тунелно зрение (E02 - C01)

Сюжет

Сериалът „Присъда“ с участието на Хейли Атуел („Отмъстителите: Ерата на Ултрон“), Еди Кейхил („От местопрестъплението: Ню Йорк“) и Шон Ашмор („X-Мен: Дни на отминалото бъдеще“) разказва историята на Хейс Морисън (Атуел), интелигентната, но непокорна дъщеря на бивш държавен глава, която е изнудвана да приеме поста на ръководител на новосъздадено разследващо юридическо звено в Ню Йорк. Хейс скоро установява, че й доставя удоволствие да търси истината и да дълбае в заплетени случаи, както и да се бори със системата.
Съвместно с екипа си от адвокати, следователи и експерти криминалисти, тя работи върху разследването на случаи, в които има правдиви подозрения, че е бил осъден грешният човек за дадено престъпление. Съставен от смели, откровени, отдадени експерти със собствено мнение, юридическият екип невинаги е в консенсус, но техните сблъсъци са нищо в сравнение с това, с което трябва да се справят извън екипа. Срещайки съпротива от страна на полицаи, адвокати, медицински специалисти, учени и съдии, те са принудени да поставят под въпрос абсолютно всичко. Но нямат друг избор, тъй като човешкият живот е по-важен.
Юридическата драма е създадена от сценариста Лиз Фридман („Д-р Хаус“), който е и изпълнителен продуцент заедно с Лиз Фрийдландър („Последователите“), Марк Гордън („Анатомията на Грей“) и Никълъс Пепър („Куантико“).

Епизоди

Сезон 1