Военни престъпления: Лос Анджелис

Вторник 20.10

12+12+
© 2016 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.
Военни престъпления: Лос Анджелис

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Вторник 22 Август в 12.00

  Новакът (E02 - C04)

 2. Вторник 22 Август в 20.10

  Петият човек (E03 - C04)

 3. Сряда 23 Август в 12.00

  Петият човек (E03 - C04)

Сюжет

Екшън драма за сложната и забавна динамика в екип от колоритни персонажи, разследващи престъпления във флота и морската пехота. Докато екипът се опитва да свикне със смъртта на Кейт, Гиб се решава да сложи край на терора от управлението на Ари.

Епизоди

 • 1

  Възнесение

  +

  Докато Сам и Дийкс се възстановяват от травмиращо мъчение, което ще има трайно отражение върху личните и професионалните им отношения, животът им все още е в опасност заради ядрени оръжия, които екипът трябва да намери.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 21 Септември в 20.10
  12+12+
  По FOX Crime
 • 2

  Въздействие

  +

  В опит да помогне на Сам и Дийкс да се върнат на работа Хети се свързва с психолога Нейт Гетц, който да им помогне да се справят с травмиращото преживяване. Междувременно екипът разследва убийството на бивш морски адмирал.

 • 3

  Поливалентен

  +

  Екипът трябва да открие кой е компрометирал секретен проект на биотехнологична компания за разработване на ваксина, докато Дерек се бори с емоциите си около завръщането си като действащ агент.

 • 4

  Резников

  +

  Докато разследват случай на отвличане на мъж, твърдящ, че е бащата на Калън, екипът се оказва изложен на сериозен риск.

 • 5

  Неписано правило

  +

  Когато приятелката на бивш морски офицер е отвлечена срещу искане на разузнавателна информация, към екипа се присъединява анализаторът Нел Джоунс. Междувременно Дерек, без да знае, нарушава едно от правилата на Хети.

 • 6

  Големият брат

  +

  Калън влиза под прикритие в престижна гимназия, след като 15-годишен хакер компрометира терористични мисии.

 • 7

  Ден колкото един живот

  +

  Екипът трябва да уведоми Вътрешна сигурност, когато разследване на убийство разкрива по-голяма заплаха за влак в Лос Анджелис.

 • 8

  Последици

  +

  Откраднато е антитерористично устройство и екипът трябва бързо да открие извършителя и устройството, преди да бъде извършено нападение срещу Лос Анджелис. Междувременно Хети осъзнава, че случаят я връща към човек от миналото ѝ.

 • 9

  Възстановяване

  +

  За да разследват смъртта на морски офицер, Кензи започва да действа под прикритие като нутриционист, а Дерек се представя за нов пациент в център за рехабилитация.

 • 10

  Замръзналото езеро

  +

  За да открият липсваща флаш памет, Калън и Сам използват помощта на Гурка, елитен непалски войник, специалист по бой с ножове. Междувременно Кензи и Дийкс се опитват да установят баланс в отношенията си.

 • 11

  Желязната завеса се вдига

  +

  Когато става ясно, че бивш румънски комунистически лидер и предполагаем военнопрестъпник живее в Лос Анджелис под фалшива самоличност, екипът трябва да го намери, преди да е изчезнал отново.

 • 12

  Щастливо разминаване

  +

  Нападната е дъщерята на сенатор и екипът трябва да установи какъв е мотивът, докато Дийкс и Нел си партнират и помагат на Сам и Калън да осигурят безопасност на момичето, а Кензи получава идеалния подарък от свой колега.

 • 13

  Преданост

  +

  Кензи и Грейнджър се присъединяват към екипа в Афганистан по съвместен случай, когато е убит федерален агент, свързан с древната система за трансфер на пари Хавала.

 • 14

  Бойни призиви

  +

  Двама частни военни подизпълнители са убити и разследването отвежда екипа до заподозрян, който поставя един от тях под сериозна заплаха. Междувременно Сам устройва сляпа среща на Калън.

 • 15

  Тухон

  +

  Докато Нейт и Дийкс остават да помагат от Лос Анджелис, Сам и Калън отиват в Мексико да търсят Тухон - оттеглил се наемен убиец, с когото са се срещали при първия си съвместен случай, а сега заподозрян в убийството на дипломат.

 • 16

  Риба на сухо

  +

  След експлозия на рибен пазар екипът си партнира с агент под прикритие, за да установят дали инцидентът е терористичен акт, или провалила се контрабандна сделка. Междувременно в Афганистан Грейнджър и Кензи разследват хеликоптерна катастрофа.

 • 17

  Между редовете

  +

  Когато агент под прикритие е разкрит от местна банда и екзекутиран, екипът трябва да открие къртицата, преди да бъде застрашен животът и на други агенти. Междувременно Грейнджър е разтревожен от изчезването на Кензи в Афганистан.

 • 18

  Фатална уязвимост

  +

  Екипът е повикан, за да установи дали компютърна система, контролираща руски ракети, е изложена на риск, след като Ерик научава, че негов приятел компютърен експерт е бил нападнат по време на онлайн игра.

 • 19

  Военни трофеи

  +

  Специален агент Кенси Блай е в неизвестност и се смята, че е заловена от талибаните, затова Хети изпраща екипа в Афганистан на спасителна мисия.

  Следващо излъчване
  Събота 26 Август в 07.10
  12+12+
  По FOX Crime
 • 20

  Съборен от вятъра

  +

  Екипът разследва случай на бивш пехотинец, който е преследван от членове на Ал Кайда за присвояване на пари от Ирак. Хети изпраща Нел при Дийкс за полева задача, а през това време Ерик получава нов партньор.

  Следващо излъчване
  Събота 26 Август в 08.05
  12+12+
  По FOX Crime
 • 21

  Три сърца

  +

  "Когато агент под прикритие е заподозрян, че работи за трафиканта, когото трябва да разследва, екипът го арестува, за да открие какви са истинските му намерения. Междувременно Кензи и Дийкс обсъждат отношенията си."

  Следващо излъчване
  Събота 26 Август в 09.00
  12+12+
  По FOX Crime
 • 22

  Още един шанс

  +

  Сам е убеден, че кражбата на софтуер за безпилотен летателен апарат е свързана с изчезването на дъщерята на главния инженер - 10-годишно момиче, на което Сам някога е назначил охранителен отряд в Саудитска Арабия.

  Следващо излъчване
  Събота 26 Август в 19.10
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Неделя 27 Август в 07.10
  12+12+
  По FOX Crime
 • 23

  На показ

  +

  Когато репортерка обявява коя е групата, отговорна за смъртоносна експлозия по време на събитие с благотворителна цел, спонсорирано от военните, екипът трябва да разследва твърденията ѝ и да намерят нападателя.

  Следващо излъчване
  Събота 26 Август в 20.05
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Неделя 27 Август в 08.05
  12+12+
  По FOX Crime
 • 24

  Големи беди

  +

  Когато екипът и отдел "Наркотици" разкриват плановете на картел да транспортира кокаин за милиарди долари от Колумбия до САЩ с подводница, Калън и Сам трябва бързо да открият плавателния съд, докато през това време Хети е извикана във Вашингтон.

  Следващо излъчване
  Събота 26 Август в 21.00
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Неделя 27 Август в 09.00
  12+12+
  По FOX Crime