Грейсланд

12+12+
GRACELAND © 2015 NBC Universal Entertainment Cable Group. All rights reserved.
Грейсланд

Сюжет

Шестима федерални агенти под прикритие живеят заедно в правителствена къща, намираща се на брега на красив плаж. Тези агенти от ФБР, ДЕА и Митнически служби живеят в лъжи, борейки се да поддържат чувството си за нормалност.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Пилотен епизод, част 1

  +

  Новоизлюпеният агент на ФБР Майк Уорън преминава своето бойно кръщене, когато е изпратен в "Грейсланд" - красива къща на плажа в Южна Калифорния, която приютява правителствени агенти под прикритие от ФБР, ДЕА и Митническите служби.

 • 2

  Пилотен епизод, част 2

  +

  Новоизлюпеният агент на ФБР Майк Уорън преминава своето бойно кръщене, когато е изпратен в "Грейсланд" - красива къща на плажа в Южна Калифорния, която приютява правителствени агенти под прикритие от ФБР, ДЕА и Митническите служби.

 • 3

  Кучето от Гуадалахара

  +

  Паралелно течащи разследвания се преплитат помежду си, а Бригс и Майк виждат възможност да нападнат и настроят едни срещу други улични банди. Майк научава, че животът под прикритие има твърде много морални усложнения.

 • 4

  Преследване

  +

  Майк и Бригс се срещат с Бело, но Бригс веднага забелязва, че нещо не е наред. Инстинктът го кара да насочи оръжие към Майк уж на шега. Тактиката проработва и двамата влизат под прикритие, но Майк се пита дали Бригс го подозира.

 • 5

  Кутия за пица

  +

  Джони проваля прикритието си и затова Джейкс се намесва, но също е заловен от Ашика, а Пейдж е принудена да ги спасява сама и невъоръжена, преди Ашика да успее да дръпне спусъка. Междувременно Майк полага големи усилия да спечели доверието на Бело.

 • 6

  Уста на "О"

  +

  Чарли и Бригс се обединяват, за да проникнат в група за разпространение на наркотици, докато Майк е принуден да търси нови начини да продължи да бъде ценен за Бело, а Хуан внася ново предизвикателство в картинката.

 • 7

  Клин клин избива

  +

  Чарли страда от хероинов махмурлук и чувство за вина заради смъртта на Уислър, а Бригс прави всичко по силите си да ѝ помогне да се съвземе и да остане извън полезрението.

 • 8

  Сбогом, дрога

  +

  Майк тръгва след Бригс, за да открие, че той крие тайна, която няма нищо общо с подозренията му, докато Чарли решава най-сетне да разкрие своята тайна, но не подозира, че Джони също крие нещо.

 • 9

  Торбалан

  +

  Бригс и Майк задълбочават сложния си замисъл как да заловят Бело, докато Майк се бори с чувствата си към Аби и лъжите, които е принуден да ѝ казва, когато тя го разпитва за живота му, а Джони е загрижен от промените в поведението на някои хора.

 • 10

  Димна аларма

  +

  Чарли и Джони още не знаят какво да мислят за Бригс, но Джангълс е на път към тях и Чарли насочва вниманието си към Один, за да открие ново парче от пъзела, докато Майк започва да се съмнява в мотивите на Хуан.

 • 11

  Кралският замък

  +

  Чарли още не си дава сметка, че агент Кортес всъщност е Джангълс и не съзнава в каква опасност се намира с него, а после вкарва Бригс в дилема, като го моли за помощ за залавянето на Один, докато Майк е принуден да върши няколко неща едновременно.

 • 12

  Щастливи развръзки

  +

  Чарли се обединява с Кортес, за да накарат Куин да проговори, без да съзнава, че Кортес всъщност е Джангълс, а Бригс иска услуга от Джейкс, за да стигне до колата на Хуан, преди някой да е открил какво има в жабката ѝ.

 • 13

  Пионка

  +

  Майк разкрива на Пейдж, че Бригс е убил Хуан, а Чарли отново се изплъзва на Кортес, когато тръгва след Бригс, който на свой ред е изправен пред дилемата дали да продължи да бяга, или да се върне и да помогне в разнищването на историята.