Американски татко

12+12+
American Dad! © 2013 Fox and its related entities. All rights reserved.
Американски татко

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Неделя 17 Декември в 02:35

  Голям проблем в малко Лангли (E04 - C04)

 2. Неделя 17 Декември в 03:00

  Раздвоената Хейли (E05 - C04)

 3. Неделя 17 Декември в 04:45

  Голям проблем в малко Лангли (E04 - C04)

Сюжет

Стан Смит е агент на ЦРУ, чиято основна цел в живота е националната сигурност. Семейството му, говорещата златна рибка и извънземното, спасено от Зона 51, поддържа Стан непрестанно зает, докато се опитва да предотврати терористични дейности срещу САЩ.

Епизоди

 • 1

  1600 свещи

  +

  Семейство Смит се подготвя да отпразнува големия удар на Роджър, но точно тогава Стив обявява, че е навлязъл в пубертета. Стан и Франсин опитват да тушират последиците от бушуващите хормони с все още пресните спомени от Голямата промяна при Хейли.

 • 2

  Онзи, който избяга

  +

  Роджър открива, че някой е изпразнил кредитната му карта, и решава да изобличи мошеника. В ролята на детектива Матлок за няколко дни и след като раздава малко улично правосъдие, той осъзнава, че нещата не стоят точно така, както изглеждат.

 • 3

  Само една дума

  +

  Когато Стан става момче за всичко на шефа си, не може да откаже нищо, включително екстравагантни лични молби. Франсин се оказва завързана и романтичното й бягство за Свети Валентин е опропастено, тя пренебрегва закона и принуждава Стан да откаже.

 • 4

  Претенциозните съпруги избират Смит

  +

  Стив ревнува, когато открива, че Франсин е била сгодена за пилот, чийто самолет се е разбил. Тя не знае, че бившата й любов е все още жива, но когато Стан и Роджър го проследяват, Франсин трябва да направи своя избор.

 • 5

  Бягство от Пърл Бейли

  +

  Стив планира отмъщението си срещу популярните момичета в училище, които дразнят загубеняците, включително бившата му приятелка Деби.

 • 6

  Двойна печалба

  +

  Хейли къса с приятеля си и се озовава в прегръдките на двойника на Стан от ЦРУ, но нещата стават наистина странни, когато двойникът се натъква на Франсин.

 • 7

  Фантомът на телетона

  +

  След като бюджетът на ЦРУ е орязан, Роджър предлага на Стан да направи телетон за набиране на средства. Когато Стан приема блестящата идея, Родърж прави всичко възможно да го саботира.

 • 8

  Чимдейл

  +

  Стив е унизен в училище заради шината, която трябва да носи, и Стан го убеждава, че носи перука, за да прикрие оплешивяването си. Роджър кани Франсин и Хейли в спа център, макар че има само два пропуска и Хейли трябва да се промъкне през охраната.

 • 9

  Моментът на Стан

  +

  Стан е въодушевен, когато негов колега му дава хапчета, които му позволяват да бъде буден цяла нощ, а след това да се чувства така, все едно е спал осем часа.

 • 10

  Семейна работа

  +

  Семейство Смит планира семейна вечер с игри, но Роджър намира куп извинения за по-важни ангажименти. Хващат го, че лъже и се чувстват измамени, когато осъзнават, че Роджър ги мами. Стан, Франсин и Стив се опитват да му дадат урок за моногамията.

 • 11

  Живей и яж пържено

  +

  В Лангли Фолс забраняват трансмазнините и Стан трябва да се откаже от любимата си храна. Той дава лошо пример на семейството, като пренебрегва закона и използва Стив като доставчик на богати на трансмазнини храни, за да задоволи лакомията си.

 • 12

  Рой Роджърс Макфрийли

  +

  Роджър си връща на Стан, като поема любимия му проект, а именно Асоциацията на собствениците на жилища. За председател на асоциацията е избран Рой Роджърс Макфрийли и Стан, Хейли и Стив оглавяват опозицията, за да запазят ценностите в малкото градче.

 • 13

  Джак се върна

  +

  Стив записва Стан за състезание по колоездене за бащи и синове, но Стан признава, че баща му никога не го е учил да кара колело. Стив решава да сдобри Стан с баща му. Хейли има нужда от кредит за следването си, затова Роджър я наема в импровизирания си бар.

 • 14

  Разбъркване за бар мицва

  +

  Стив и приятелите му саботират ритуала бар мицва на надмененно хлапе, след като той флиртува с приятелката на Стив, Деби. Когато обаче Снот е погрешно обвинен в кражба на пари от тържеството, той трябва да отговаря пред равина.

 • 15

  Застраховка "съпруга"

  +

  Стан е отвлечен в Колумбия и Франсин се опасява, че е изчезнал за добро. Стан се появява отново, но истинските проблеми започват, когато признава, че ще се ожени за зъболекарката си, ако Франсин умре преди него. Стив и Роджър се правят на детективи.

 • 16

  Историята на Делориън

  +

  Стан е развълнуван, че най-накрая ще си построи мечтаната кола: Делориън. Франсин го кара да вземе и Стив и двамата се отправят на пътешествие в търсене на врати от спортни коли. Бясното препускане из страната обаче поема в друга посока.

 • 17

  Победа на всяка цена

  +

  Стив се включва в младежкия отбор по футбол, за да се хареса на баща си, който обаче го отстранява от отбора. Това кара Стив и Роджър да скроят план за отмъщение на Стан.

 • 18

  Незначимостта на нашето недоволство

  +

  Стан обвинява Роджър, че е безполезен, а в отговор Роджър си признава, че той е Орисникът и после се заема да го докаже.

 • 19

  Странностите на татко

  +

  Стан събира своя съсед по къща и своя баща, който е бивш футболист, като прави всичко възможно нещата да минат добре.

 • 20

  Свободната вечер на Стан

  +

  След работа Стан излиза с колегите си от службата, но ситуацията излиза от контрол, когато в багажника на пикапа на Дик започват да се трупат неудобни хора.